Yhteistyökumppaniksi

Kun muut puhuvat, meillä viedään puheet teoiksi.

Onko organisaatiosi jo globaali ilmastoesikuva vai haetko vasta askelmerkkejä ilmastoasioissa? Tule mukaan! Voit kertoa yrityksesi tarinaa ja generoida keskustelua, tarjota toimintaa ja antaa yleisön kokea itse. IlmastoAreena on koskettava ja merkityksellinen verkkotapahtumasarja, joka jättää jäljen – siis pienemmän hiilijalanjäljen. IlmastoAreena on tilaisuus.

IlmastoAreena tarjoaa lukuisia yhteistyövaihtoehtoja yrityksille, organisaatioille ja yhdistyksille.

Ohjelmaa ja yhteistyötä?

IlmastoAreenassa ilmastonmuutosta käsitellään kaikilla asteilla. Onko teillä juuri meille sopiva ohjelmanumero? Oletteko juuri työstäneet Ilmastoaiheisen performanssin, musikaalin tai taidetyöpajan? Haluaisitteko järjestää Ilmastojoogaa tai muuta virikettä IlmastoAreenan seuraajille?

Ota suoraa yhteyttä Hannaan tai Aijaan.

Ratkaisuja koko yleisölle?

Onko organisaatiosi jo globaali ilmastoesikuva vai haetko vasta askelmerkkejä ilmastoasioissa? Tule mukaan! Voit kertoa yrityksesi tarinaa ja generoida keskustelua, tarjota toimintaa ja antaa yleisön kokea itse. IlmastoAreena on koskettava ja merkityksellinen tapahtuma, joka jättää jäljen – siis pienemmän hiilijalanjäljen. IlmastoAreena on tilaisuus.

Jotain vielä enemmän?

IlmastoAreena tarjoaa lukuisia yhteistyövaihtoehtoja yrityksille, organisaatioille ja yhdistyksille. Jos et vielä keksinyt omaa tapaasi olla mukana ota yhteyttä niin ideoidaan yhdessä!

Kysy lisää

Hanna Lahti
Vastaava tuottaja
040 130 6143
hanna.lahti@micropolis.fi

Aija Sarajärvi
Tapahtumakoordinaattori
050 324 4399
aija.sarajarvi@micropolis.fi