Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ilmasto ja mediat -koulutussarja

maaliskuu 17 @ 16:00 - 18:00

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

One event on 17.03.2021 at 16:00

Ilmainen

Dodo järjestää Ilmasto ja mediat -koulutussarjaa keväällä 2021. Kaikkiin koulutuskertoihin voi osallistua etänä. Lähitapaamisia järjestetään mahdollisuuksien mukaan Helsingissä, Oulussa, Turussa ja Tampereella. Osallistuminen on maksutonta.

Pyydämme ilmoittautumista kuhunkin koulutuskertaan viimeistään kaksi päivää ennen koulutusta, jotta kouluttaja saa ennakkotietoja ja pystyy räätälöimään mahdollisimman hyvän koulutuksen. Myöhemminkin voi ilmoittautua, sen jälkeen saat osallistumislinkin.

Koulustuskerroilla keskustellaan sekä lähdetään yhdessä tekemään ja kokeilemaan. Tervetuloa osallistumaan kaikkiin koulutuskertoihin, mutta voit osallistua myös vaikka vain yhteen, joka sinua kiinnostaa erityisesti.

Kouluttajat ovat kiinnostavia osaajia ja kuten Dodossa on tapana, myös vertaisoppimista hyödynnetään. Koulutus on suunnattu kaikenikäisille aiheista kiinnostuneille, 15-vuotiaista alkaen. Ilmastokeskustelusta kiinnostuneista järjestöistä on tervetullutta osallistua myös ryhminä ja koulutustehtävien tuotoksia voidaan mielellään hyödyntää eri yhdistyksien viestinnässä. Koulutuksen suunnittelussa ja toteutuksessa toimivat yhteistyössä mm. Suomen luonnonsuojeluliitto, Luonto-Liiton ilmastoryhmä, Greenpeace Suomi, Plan International Suomi, Fingo ja Climate move.

Tiedot

Päivämäärä:
maaliskuu 17
Aika:
16:00 - 18:00
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://dodo.org/ilmasto/mediat/

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma

Järjestäjä

Dodo ry
Sähköposti:
info@dodo.org
Kotisivu:
https://dodo.org/ilmasto/