Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yritysten ja kuntien ilmastoyhteistyö käyntiin – Ilmastoreivit -webinaari

11.02.2021 @ 09:00 12:00

Tule mukaan Ilmastoreivit -webinaariin, jossa käsitellään kuntien ja yritysten ilmastoyhteistyötä ja sen mahdollistamista monista eri näkökulmista. Tilaisuudessa saadaan tietoa kunnan yritysyhteistyön suunnittelemiseksi ja oppeja muiden kuntien kokemuksista sekä tuodaan myös esille yritysnäkökulma ilmastoyhteistyöhön.

Webinaarissa lanseerataan ympäristöministeriön Kuntien ilmastoratkaisut -ohjelman rahoittamassa jatkohankkeessa tuotettu hiilineutraalisuomi.fi -sivun osio kuntien ja yritysten ilmastoyhteistyöstä ja esitellään hankkeessa yrityksille ja kunnille tuotettuja materiaaleja.

Webinaari on suunnattu yrityksille ja kunnille.

Taustaa Reivi -hankkeesta

Fisu (Finnish Sustainable Communities) on resurssiviisauteen pyrkivä edelläkävijäkuntien verkosto, jonka tavoitteet ovat jätteettömyys, päästöttömyys sekä ylikulutuksen rajoittaminen vuoteen 2050 mennessä. Ympäristöministeriö on avustanut Fisu-kuntien Reivi-hanketta (2019–2020), jossa kehiteltiin yhteisiä toimintamalleja kunnan ja yritysten ilmastoyhteistyön vahvistamiseksi.

Hankkeessa tunnistettiin erilaisia malleja, joita kunnat ovat käyttäneet ilmastoyhteistyössään sekä näiden vahvuuksia ja haasteita. Hankkeessa kerättiin ja tarjottiin kunnille erilaisia vaihtoehtoja ja työkaluja, joiden avulla ne voivat aloittaa tai vahvistaa kunnan alueen ilmastoyhteistyötä.

Ympäristöministeriön Kuntien ilmastoratkaisut -ohjelman rahoittamassa Reivin jatkohankkeessa tunnistettuja parhaita ilmastoyhteistyön käytäntöjä tuodaan kaikkien kuntien ja paikallisen elinkeinoelämän saataville. Projektin avulla madalletaan kuntien kynnystä tarttua ilmastoyhteistyöhön yritysten kanssa tarjoamalla valmiita toimintamalleja ja viestintämateriaaleja.

Ilmoittaudu mukaan oheisen linkin kautta viimeistään 9.2.2021 mennessä >> https://www.lyyti.in/Ilmastoreivit_webinaari_8929

Järjestäjä

Motiva